Входни врати GENEO - Енергийната ефективност среща модерния дизайн


Топлоизолация
Не изгаряйте парите си - врата за едно ново измерение в топлоизолацията.
При входните врати енергийната ефективност се определя не само от пълнежа, но и от касата. Тук GENEO върши отлична работа!Тъй като профилите GENEO за входни врати достигат още при стандартното изпълнение най-добри стойности на топлоизолация.


Възпрепятстване от взлом
Заложете на сигурността - защита от взлом включително и топлоизолация
Благодарение на врати GENEO със защита от взлом можете да се чувствате напълно безопасно За това се грижат добре обмислени механизми за предотвратяване на кражби с взлом, които можете индивидуално да определите и разширите според Вашите желания.


Дизайн и комфорт
Само добри перспективи - почти неограничен дизайн, изключително скрито разположен обков за врати.
   Дизайн – изключителна новост в детайла По избор можете да получите входни врати GENEO с вътрешно разположен дизайнерски обков. Лентите не се виждат и са 100% интегрирани в касата и крилото. Благодарение на гладката повърхност без пречещи елементи.


Експлоатация
Още от днес мислете за утре - строителство без ограничения посредством нови врати и създаване на траен комфорт
Заложете на входна врата GENEO без ограничения и по този начин ще запазите дългосрочно стойността на Вашия недвижим имот. Безпрепятствен подов праг.


Технология
Най-доброто за Вашия дом - максимална стабилност без термомостове с многослойния влакнест материал RAU-FIPRO.
GENEO поставя напълно нови стандарти при входните врати:
- Напълно армиран профил
- Констуктивна ширина на GENEO е 86 мм. Това позволява използването на пълнежи за входни врати и остъклявания с дебелина до 53 мм.

Входни врати REHAU - разнообразие от системи

Входната врата е първо впечатление за всяка къща. Тя трябва да въздейства визуално и да се вписва добре в цялостния облик на къщата. Комфортът е също толкова важен, колкото дизайна - входната врата трябва да функционира надеждно, да предпазва дългосрочно от атмосферни влияния и да предлага максимална сигурност. С нашия асортимент от профили, заедно с пълнеж за входна врата по Ваш вкус, Вие обединявате дизайн с оптимален комфорт и функционалност.