Врати с плъзгане и повдигане GENEO


Топлоизолация
Не изгаряйте парите си - по-малко загуба на енергия дори и при големи стъклени повърхности.
Със системата врати с плъзгане и повдигане от профили GENEO Вие пускате повече светлина да влезе вътре в къщата - и оставате да излезе по-малко топлина навън.


Шумоизолация
За да не може нищо да наруши спокойствието Ви - големи стъклени повърхности, тихи стаи.
С Rehau Вие постигате приятна шумоизолация с до 42 dB. Това е препоръчителната изолация за жилища, разположени в близост до главни пътища


Възпрепятстване от взлом
Заложете на сигурността - почувствайте се в безопасност дори и в стаи с големи стъклени повърхности.
  С GENEO залагате на ефективна защита срещу взлом. Вратата с плъзгане и повдигане GENEO е вече изключително стабилна благодарение на високотехнологичния материал RAU-FIPRO.


Дизайн и комфорт
Само добри перспективи - цвят, светлина и креативност в дизайна.
  Благодарение на стабилната, но въпреки това тънка и заоблена геометрия на профила, с GENEO Вие можете да реализирате големи стъклени площи с тесни рамки


Експлоатация
Още от днес мислете за утре - надеждно строителство посредством нови врати и създаване на траен комфорт.
С повдигаща-плъзгаща врата GENEO Вие се възползвате от доказана система, висока енергийна ефективност, оптимална шумоизолация и надеждно възпрепятстване от взлом.


Технология
Най-доброто за Вашия дом - максимална стабилност без термомостове с многослойния влакнест материал RAU-FIPRO.
С високотехнологичния материал RAU-FIPRO, REHAU за пръв път в системите за врати с плъзгане и повдигане за недостигани досега размери: до 10 метра ширина и 2,70 метра височина.

REHAU системи врати с плъзгане и повдигане – качество на живот

Големи стъклени повърхности и обляни в светлина стаи придават на дома уют и комфорт, а и в съвременната архитектура става все по-немислимо без тях. При големите стъклени повърхности обаче едновременно трябва да се мисли за добра стабилност и други предпазни мерки като звукоизолация и възпрепятстване от взлом. Със системите за врати с повдигане и плъзгане на REHAU Вие правите правилния избор – без компромиси.