Хоризонтални алуминиеви щори / 16мм и 25мм ширина на ламела /

Хоризонталните алуминиеви щори, наричани още венециански, са практично и евтино решение, лесни за употреба. Монтират се на дограмата без да нарушават изолационните и качества. Те са най-често използвания слънчезащитен продукт поради своята надежност и практичност.
Внушителният брой от цветове, модели и екстри, способността им за превъзходно регулиране на светлината и видимостта, са превърнали хоризонталните щори в незаменим функционален и декоративен елемент във всеки дом и офис.
Ламелите са произведени от алуминий с ширина 16 или 25 мм, цветното им лаково покритие е с вечна гаранция. Прецизната изработка на управляващите механизми и висококачествени материали гарантират безпроблемна употреба с години наред.


Предимства:

  • могат да се монтират върху всякакъв вид дограма;
  • евтини са;
  • може да се регулира светлинния поток;
  • затъмняват добре;
  • голямо разнообразие на цветовете и шарките;
  • монтажът се изпълнява върху стъклодържателя и не поврежда самата дограма;
  • възможни са много други екстри.

Вертикални щори

Вертикалните щори придават на всяко помещение завършен вид, без значение дали това е всекидневна, спалня, офис или заведение. Тяхна специфична особеност е, че заместват изцяло пердетата  и и спомагат за визуалното увеличаване на височината на помещенията.

Особено са подходящи за големите прозорци на Вашия дом или офис. Те Ви предлагат разнообразие от цветове, мотиви и структура на тъканта на текстилни, алуминиеви или ПВЦ ленти. Различните видове материи и цветове имат различни степени на пропускане и абсорбиране на светлината за задоволяване на конкретните Ви нужди.


Вертикални щори са идеални за контролиране на количеството светлина , които влизат в една стая – чрез филтриране на светлината при накланяне под ъгъл. А когато са затворени, те осигуряват неприкосновеността на личния живот.


Събирането на лентите (в ляво, дясно, двата края или в средата), както и разположението на механизма за управление на щората (в ляво или в дясно) е според нуждите и преценката на клиента, за по-голямо удобство при работа с щорите.
Монтират се на стена или таван.