Гаражни врати

Метални ролетни врати - подходящи при изграждането на всички видове индустриални сгради, магазини и гаражи. Ролетките се изработват от едностранни метални ламели, боядисани прахово в цвят. Вратите могат да бъдат задвижвани ръчно или автоматично с мотор-редуктор с дистанционно управление. При всички двигатели е предвидена възможност за бързо и лесно деблокиране на вратата при повреда в захранването.

Термоизолирани ролетни врати - изработени от двустранни алуминиеви ламели с прахово покритие и топлоизолация от пенополиуретан с обща дебелина 10мм. За по-добра изолация и за безшумно движение на вратата, водачите са с надлъжни меки четки. Вратите могат да бъдат задвижвани ръчно или автоматично с мотор-редуктор с дистанционно управление. При всички двигатели е предвидена възможност за бързо и лесно деблокиране на вратата при повреда в захранването.

Махови гаражни врати - изработени от термично поцинкована ламарина, с прахово - полиестерно покритие, бели (цвят 9016 по RAL).
Задвижват се ръчно или чрез електромотор с дистанционно управление. Подходящи за отделяне на клетки в подземни и други гаражи. Отлична комбинация между функционалност и цена.

Гаражни секционни врати - изработени от двустранни панели от висококачествена горещо поцинкована ламарина, прахово боядисани с термоизолация от пенополиуретан и обща дебелина 20мм, 34мм, 45мм с ръчно или дистанционно задвижване. Осигуряват висока степен на сигурност и удобство при експлоатацията им. Подходящи за всички видове гаражи и халета.