Автоматични врати

Автоматичните врати са съчетание от редица качества. Съвременни технологии, отговарящи на най-високите изисквания. Изключително високо качество, сертифицирано по всички европейски стандарти. Лекота на използване и съвременна визия, отлична изработката, позволяващи увеличение на експлоатационния период до няколко пъти.

Високото качество и размерите на вложените материалите, гарантират способността за най-добро използване на наличното пространство, а инженерните нововъведения - оптимално потребление на енергия.

Автоматичните врати са добро решение, подходящо за всеки архитектурен комлекс, в съответствие на най-строгите стандарти.

Автоматичните пешеходни врати съчетават лекота на използване с най-съвременни технологии, позволяващи им да работят гладко и без проблеми. С високо качество на материалите, способността си за най-добро използване на наличното пространство, както и тяхното оптимално потребление на енергия, автоматичните врати са добро решение, подходящо за всеки архитектурен комлекс, в съответствие на най-строгите стандарти.

Автоматичните врати предлагани от Полпластъ ЕООД са :

- Автоматични плъзгащи се еднокрили.
- Автоматични плъзгащи се двукрили.
- Автоматични плъзгащи се телескопични - двукрили и четерикрили.
- Автоматични плъзгащи се кръгли.
- Автоматични плъзгащи се полукръгли.
- Автоматични въртящисе (револверни) врати.
- Автоматични врати на панти еднокрили. 
- Автоматични врати на панти двукрили.