RELAZZO

Най-добрата система за тераси от RAUWOOD

 

Като обект на дизайна, терасата придобива все по-голямо значение. Традиционните материали отсъпват пред иновационните. РЕХАУ поставя нови мащаби за качество със система за тераси RELAZZO,  произведена от WPC композитния материал RAUWOOD.

Дали съобразено с актуалната тенденция или с вечната елегантност – RELAZZO придава на всяка тераса индивидуален образ.

Благодарение на богатата палитра от цветове и декори, не само като оптика, а и като хаптика, атрактивна повърхност,  комбинирана с многобройни варианти на полагане, Вие получавате безкрайни възможности за оформяне, така че всяка тераса може да се превърне в забележителен елемент.

 

С  RELAZZO  от материала RAUWOOD, Вие вземате правилното решение! Подходящо за тераса, която след години изглежда все още добре и  е така сигурна и функционална, както трябва да бъде.

 

 Преглед на Вашите предимства:

  • Материалът RAUWOOD – оптимална рецептура

Особеността на Relazzo се дължи на рецептурата на материала. Оптимално съчетаване на дърво и полимери,  малките по размер дървесни влакна  и хомогенното им разпределение, осигуряват много добра устойчивост на атмосферни влияния. Това дава на системата за тераси дълготрайност и висока стойност.

 

  • Профил с дълготраен живот = сигурна инвестиция

В Relazzo са вложени десетилетни изследвания и опит в полимерната обработка. С това Вашата тераса убеждава и след години експлоатация: високо устойчива форма в трите измерения, без трески и опастност от одрасквания,

            не се хлъзга – и всичко това под формата на едно екологично и дълготрайно   

            решение.

 

  • Интелигентно полагане и разширяване на подложната система

С уникалната кламерна система, отделните профили могат да бъдат монтирани и демонтирани бързо и просто. При това Вие можете по-късно, по Ваше желание да промените Вашата тераса или да разширите покритието с  Relazzo.

 

Сравнете цена и качество!

Вие ще изберете RELAZZO  от материала RAUWOOD!